Comunicat

În perioada 28 februarie – 03 martie 2017 a avut loc cea de-a X-a ediție a Reuniunii Responsabililor de Securitate ai Aeroporturilor din România.

La deschiderea evenimentului au participat Președintele Consiliului Județean Bihor - domnul Pásztor Sándor, Directorul General al Aeroportului Internațional Oradea - domnul Pasc Gheorghe și reprezentantul Autorității Aeronautice Civile Române- domnul Mureșan Remus.

Reuniunea a fost organizată de Asociația Aeroporturilor din România în colaborare cu Autoritatea Aeronautică Civilă Română și Aeroportul Internațional Oradea.

Au participat:

  • responsabili cu securitatea aeronautică de la aeroporturile din România
  • responsabili cu securitatea aeronautică civilă de la ROMATSA
  • reprezentanți ai Autorității Aeronautice Civile Române – Direcția Securitate Aeronautică

De asemenea, au fost invitați și au participat reprezentanți ai Direcției Generale de Prevenire și Combatere a Terorismului, din cadrul SRI.

În cadrul acestei reuniuni au fost discutate probleme precum: elaborarea Planului Managementului Situațiilor de Criză; elaborarea Programului de Securitate Aeronautică al Aeroporturilor; Informarea participanților despre noile amenințări și riscuri identificate de ICAO ( Organizația Internațională de Aviație Civilă) la adresa aviației civile.

Reuniunea Responsabililor de Securitate ai Aeroporturilor din România   Reuniunea Responsabililor de Securitate ai Aeroporturilor din România   Reuniunea Responsabililor de Securitate ai Aeroporturilor din România

ACI Europe

Aeroportul Oradea

Adresa: Strada Calea Aradului, nr. 80,
Oradea, Bihor
Telefon: +40 259 416 082 | +40 259 413 951
Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Urmăreşte-ne

Copyright © . Toate drepturile rezervate Aeroportul Oradea.
Web Hosting & Design by Weblike PRO | Proper Marketing-Events