Informare - suplimentare zbor Oradea - București, cu compania Tarom

Aeroportul Internațional Oradea informează faptul că în perioada 2 Martie 2020-27 martie 2020, ca parte a orarului de iarnă 2019, compania aeriană Tarom a suplimentat cu o cursă/ zi, zborul Oradea-București, de luni până vineri, duminică rămânând o singură cursă.

Mai mult...

Ryanair, zborul FR 7081/2 Milano Bergamo-Oradea- Milano Bergamo ANULAT

Conform informării transmise de către compania Ryanair, zborul FR 7081/2 Milano Bergamo-Oradea-Milano Bergamo, din data de 13 Septembrie a fost anulat din motive operaționale.

Un nou record de pasageri!

"Un nou record de pasageri, la Aeroportul International Oradea!

1.257 pasageri au călătorit miercuri, 6 Septembrie 2017, prin Aeroportul Internațional Oradea!
Mulțumim pasagerilor care au ales să călătorească pe și de pe Aeroportul Internațional Oradea."

“Always Getting Better” RYANAIR NOI tarife reduse pentru bagajele înregistrate

RYANAIR REDUCE TARIFELE PENTRU BAGAJELE ÎNREGISTRATE (& CREȘTE DIMENSIUNILE PERMISE) PENTRU A ELIMINA ÎNTÂRZIERILE LA ÎMBARCARE

CLIENȚII FĂRĂ PRIORITATE TREBUIE SĂ-ȘI TRIMITĂ AL 2-LEA BAGAJ LA CALĂ (GRATUIT) DIN NOIEMBRIE

Ryanair, compania aeriană Nr.1 a Europei, astăzi, 6 septembrie, 2017 ca parte a programului său “Always Getting Better” a anunțat noi tarife reduse pentru bagajele înregistrate (și dimensiuni mai mari pentru acestea) pentru a încuraja mai mulți clienți să-și înregistreze bagajele și să reducă numărul consumatorilor care se prezintă cu 2 bagaje la porțile de îmbarcare. Această măsură a fost luată ca urmare a faptului că foarte mulți clienți se bucură de facilitatea transportării a 2 bagaje de mână gratuite, respectiv pentru că pe zborurile cu grade de încărcare ridicate (97% în august) nu există suficient loc pentru bagaje în spațiul de deasupra scaunelor pentru acest volum ridicat, fapt ce cauzează întârzieri de îmbarcare și de zbor.

Mai mult...

Informare - Curse charter Oradea-Hurghada

Aeroportul Internațional Oradea informează faptul că începând din data de 4 Octombrie 2017 se vor organiza curse charter Oradea-Hurghada, Egipt. Cursa charter va fi efectuată în colaborare cu tour operatorul Christian Tour.

Mai mult...

Ryanair face un nou apel către clienți să se conformeze cu regulile pentru bagajele de cabină pentru a evita întârzierile de îmbarcare & zbor

Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, astăzi, 18 august, a făcut un nou apel către clienții săi să se conformeze pe deplin cu politica sa privind bagajele de mână, care este neluată în seamă în mod repetat, rezultând întârzieri de îmbarcare în perioada sezonului de vârf din această vară. Clienții Ryanair se bucură de una dintre cele mai generoase politici pentru bagaje din Europa și pot transporta la bord un bagaj de cabină de 10kg și unul mic, adițional. Totuși, luând în considerare faptul că zborurile au un grad de încărcare de 95%, clienților li s-a reamintit că trebuie să se conformeze cu următoarele reguli pentru bagaje:

Mai mult...

Informare

Vă informăm că în perioada 10 septembrie 2017- 22 octombrie 2017 Compania TAROM va opera ruta Otopeni - Oradea - Otopeni și în zilele de duminică, cu următorul program: Aterizare Oradea 18:40 - Decolare 19:05.

Vă dorim zbor plăcut!

Footer Links - ro

ACI Europe

Aeroportul Oradea

Adresa: Strada Calea Aradului, nr. 80,
Oradea, Bihor
Telefon: +40 259 416 082 | +40 259 413 951
Email: airport @ aeroportoradea . ro
     contact @ aeroportoradea . ro

Urmăreşte-ne

Copyright © . Toate drepturile rezervate Aeroportul Oradea.